Vårt företag lanserades 2016 och vi har sitt huvudkontor i Curacao. Vi är ett populärt varumärke som fokuserar sin verksamhet på att ge en unik eSports bettingupplevelse, samt ekonomiskt stödja några professionella team. Webbplatsen är attraktiv och lätt att navigera och fungerar ganska bra på mobila enheter. Vi erbjuder en mängd olika marknader med ett stort antal matcher och turneringar, varav några sänds live. De kurser som erbjuds är konkurrenskraftiga, och betting bonusar de låter dig få ytterligare medel för spelet.

ESports betting är mycket populärt bland fans av dataspel, vilket inte är något onaturligt idag. Om du också tillhör den här gruppen, då, med tanke på branschens omfattning, som är esports, kan vadslagning ge ytterligare känslor och ge ytterligare intäkter. Vi har en ansedd licens utfärdad av Curacao Gaming, dessutom använder webbplatsen SSL-kryptering, så spelare kan känna sig helt säkra när de registrerar sitt konto eller gör en insättning, eftersom deras data, såväl som kreditkortsinformation som de kommer att använda för att sätta in pengar, inte kommer att falla i fel händer.

Registrera dig hos GG.Satsning

Hur man satsar på esports i GGBet

Det är väldigt enkelt att satsa på esports-spel på vår plattform. Inga speciella färdigheter krävs, eftersom webbplatsen erbjuder ett tydligt gränssnitt, tydliga meddelanden och intuitiva knappar som vi skapar ett konto med. Men för dem som kan ha problem med att skapa ett konto, nedan följer en steg-för-steg-guide som förklarar hur man satsar på ggbet Esport.

  1. Gen Till webbplatsen Fer bookmaker G. slå vad.
  2. Högst upp på skärmen till höger kommer vi att märka den orange "Registrera" - knappen, som du måste klicka på.
  3. Ett ytterligare fönster visas där det finns kategorier för att komplettera informationen om e-postadressen, kontolösenordet och valutan vi ska spela. När du har accepterat villkoren klickar du på" registrera " för att fortsätta.
  4. Ett annat fönster visas som låter dig kontrollera den e-postadress som anges i steget tidigare. Du måste klicka på "Kontrollera e-post" och du kommer att omdirigeras till din brevlåda.
  5. Efter att ha öppnat meddelandet från bookmakern måste vi klicka på "Bekräfta e-post", och knappen flyttar oss igen, den här gången till vår sida GG Bet . Vi kommer att få ett snabbmeddelande som säger att vår e-postadress har bekräftats.
  6. I detta skede är det nödvändigt att göra en insättning, samtidigt välja en tillgänglig bonus av intresse för oss.
  7. Efter att ha aktiverat bonusen måste vi uppfylla kraven för att få den, men redan i detta skede kan du satsa på våra favorit esportslag!

Som du kan se tog kontoregistreringen bara några minuter, och fördelarna med det är inte överskattade. Från och med nu har vi möjlighet att delta i allt det roliga, förutom att använda bonusar. Många eSports-kampanjer är lätta att få, så varje spelare har en chans att använda gratis GGBet-satsningsfonder.

Vad ska man satsa på ggbets webbplats?

För närvarande utvecklar vi vårt varumärke genom att erbjuda Ggbet sportspel men det är värt att komma ihåg att det första avsnittet som dök upp på vår webbplats var GGBet esports betting. Under de senaste åren, främst tack vare siffror som Peter "Izak" Skovyrsky eller Yaroslav "Pasha" Ryabkovsky, är Polska esports i en trend när det gäller antalet fans. Många drömmer om en bra karriär i ett professionellt spelteam, därför är detta också en faktor som påverkar intresset för bookmaker och GGBet Esports..

Bookmakers lista över de mest populära spelen som vi erbjuder våra användare:

Spel Utgivningsår
Counter Strike 2012
Overwatch 2016
Starcraft 2010
League of Legends 2009
Fortnite 2017
Dota 2 2013

Esport är en omfattande term som används för att beskriva videospel där de bästa spelarna i världen tävlar. Sportspel förväxlas ofta med esports, men den största skillnaden mellan de två kategorierna är att sportspel endast avser sport som äger rum i den verkliga världen och esports-i det virtuella. Esports betting är i stort sett densamma som standard sportspel, medan videospel betting är betydligt mindre på grund av volymen av båda branscherna.

Placera spel på esports

Det finns flera populära videospelgenrer som utgör majoriteten av esports positioner. De mest populära av dem är:

  • FPS är en ganska populär genre som vanligtvis är förknippad med en strid på kartan över två lag. Call of Duty är utan tvekan den bästa första personskytten genom tiderna, medan spel som Unreal Tournament och tidiga versioner av Counter Strike har bidragit till genren.
  • Slaget Royale. Dessa typer av spel innehåller element, dvs: överlevnad, utforskning, strid. Spelet börjar vanligtvis i en viss zon, som minskar med tiden, spelarna slåss mot varandra i hela spelet och den sista vinner.
  • Sportspel. Detta är en sportgenre av esports-titlar som först nu börjar utvecklas. Bland de mest populära spelen av denna typ är Fifa och Pro Evolution Soccer.

Spel på DOTA 2

Spelet som utvecklats av Valve Software är det mest populära eSports-spelet som erbjuds av vårt företag. Dota 2, släppt 2013, är ett gratis multiplayer-spel online och ett av de mest kända spelen i världen. Spelet började sin historia som en oberoende fortsättning av moden för Warcraft 3 som heter Defense of the Ancients och spelas för närvarande av tiotals miljoner spelare. Det var den mest populära titeln på Twitch-plattformen 2017, och som ett av få spel kunde det åtminstone tillfälligt avlägsna League of Legends när det gäller tittare. Huvudturneringen i detta spel, the International, organiseras av spelutvecklaren Valve, som regelbundet finansierar en prispott på 1,6 miljoner dollar i den årliga turneringen, vilket gör den till världens största spelevenemang. Detta spel i kategorin GGBet Esports har det största antalet evenemang, och användare kan bland annat satsa på vem som vinner ett visst kort.

Spel på CS: GO

Som en ledande bookmaker i ett polskt företag har vi också ett brett utbud av matcher och turneringar som du kan satsa på i det här spelet. Den mest valda insatsen i denna turnering är segern för ett visst lag. CS: GO ' s är en position som släpptes 2012 som den senaste i en populär serie FPS-spel. Denna skytt dominerar esportsvärlden tack vare de enorma pengar som ingår i prispotten för turneringar som organiseras av Valve, som också är en av sponsorerna för turneringar, dvs. Major. Detta är utan tvekan ett av de ledande spelen som gjorts av användare i GGBet esport-sektionen.

Spel på League of Legends

League of Legends-spelet är naturligtvis en legend i spelvärlden och en Hit i avsnittet GG Bet esport. På webbplatsen för vår bookmaker har spelare möjlighet att satsa, dvs: Dubbel chans eller vinnaren av ett visst kort. Detta är ett actionspel med RPG och FPS element. Som regel involverar spelet två lag som kämpar på olika kartor och i olika spellägen. Och målet, som vanligt i sådana spel, är att eliminera motståndarlaget eller ockupera området.

Bonusar för eSports betting

En av de viktigaste faktorerna som motiverar användare att registrera sig på en vadslagningssida är förmodligen kampanjer som ger dig möjlighet att spendera extra pengar på esports-vadslagning gratis. Vi ger användarna bonusar från den första insättningen för esports, kampanjkoder eller speciella bonusar relaterade till ett visst videospel.

Men förmodligen den mest populära bonusen som de flesta märken erbjuder till spelare som satsar på e sport på polska är insättningsbonusen. Det här är de mest frestande kampanjerna eftersom du kan tjäna gratis pengar att spela utan att göra en insättning. Inga insättningsbonusar är vanligtvis inte så höga, eftersom företag inte gör den här verksamheten. Vanligtvis, för att få denna typ av bonus, registrera dig bara och ange Ggbet kampanjkod . Nya bonusar som erbjuds av vårt företag visas regelbundet för att ta reda på dem, Följ bara Nyheterna som du får via e-post eller besök fliken bonusar för att få information om nya kampanjer. Där hittar du alla tillgängliga bonusar som ggbet E sports betting har att erbjuda.

Esports betting i GGBet-sammanfattning

Vårt erbjudande har mycket att erbjuda när det gäller GGBet eSports betting. Det finns ett brett utbud av spel där många matcher och turneringar spelas, främst gäller det spel som: CS: GO och League of Legends. Att satsa på videospel i realtid är ett särdrag hos vår bookmaker, eftersom det inte finns många företag som erbjuder sådana bekvämligheter. Vi har många bonuserbjudanden tillgängliga för både nya och registrerade användare. Vår hemsida är väl utformad och lätt att använda. Support är tillgängligt dygnet runt, så alla kan räkna med hjälp även under de sena timmarna. Om du är ett fan av esports och vill bekanta dig med den virtuella världen som skapats av vadslagning, vänta inte och öppna inte ett konto hos en GGBet bookmaker!